Je woning
kopen met
Stege makelaardij,
zo gaat dat in
z’n werk.

Wij helpen je bij het vinden van je ideale huis

Of je nu voor het eerst een woning gaat kopen of al ervaren bent in het proces, de spanning blijft. Tijdens bezichtigingen kom je vaak verkopende makelaars tegen die uitsluitend het belang van de verkoper behartigen. Waar moet je op letten? Wat is een woning werkelijk waard? En welke vragen moet je stellen? Het is altijd verstandig om een eigen, onafhankelijke adviseur in te schakelen die volledig aan jouw kant staat. Terwijl jij misschien je gevoel laat beïnvloeden door de druk van de huidige markt, blijven wij rationeel. Op die manier voorkomen we dat je een kat in de zak koopt.

Kies je voor Stege Makelaardij, dan ben je vanaf nu als eerste op de hoogte van het nieuwste woningaanbod dat aansluit bij jouw specifieke wensen. Tijdens bezichtigingen kijken we kritisch met je mee om de staat van het huis te beoordelen. We begrijpen dat je niet zit te wachten op onverwachte vochtproblemen of een verzakking van het pand. Bovendien adviseren we je over mogelijke manieren om meerwaarde te creëren. Als je besluit het huis te kopen, onderhandelen we namens jou. Zodra we tot overeenstemming komen met de verkoper, nemen we samen de koopakte door voordat we naar de notaris gaan om te tekenen. Ook na de aankoop kun je op ons rekenen voor eventuele problemen of vragen. Wij blijven je vaste aanspreekpunt voor al je vragen en onzekerheden.

Stege Makelaardij hanteert het principe van ‘no cure no pay’; als het ons niet lukt een woning voor je te kopen, kost het je niets. Uiteraard kun je ook kiezen voor een deeldienst, bijvoorbeeld als je al een woning op het oog hebt en wilt dat wij de onderhandelingen overnemen. Wat je wens ook is, wij staan voor je klaar.

Door onsaangekochte huizen

Te koop
Nieuwe Dijk 11
Zuidwolde
Nieuwe Dijk 11
€ 895.000,- k.k
Te koop
Bernhardlaan 8
Zuidwolde
Bernhardlaan 8
€ 499.000,- k.k
Onder optie
Steenberger Esweg 17
Zuidwolde
Steenberger Esweg 17
€ 1.250,-

Eerlijk en betrouwbaar advies

Steeds meer kopers kiezen voor begeleiding door een aankoopmakelaar. Dat is een makelaar die alleen werkt voor de koper en niet voor het belang van de verkoper. De aankoopmakelaar is een specialist die de feiten op nuchtere wijze beoordeeld en je een eerlijk en betrouwbaar advies geeft. Dat geeft jou het vertrouwen om de juiste keuze te maken. Is de gevraagde prijs wel reëel in verhouding tot de kwaliteit van de woning? Is een bouwkundige keuring verstandig? Hoe verloopt het onderhandelingsproces? Wat is eigenlijk een goed bod? Wat voor mogelijkheden biedt het bestemmingsplan? Zijn er eigenlijk juridische bijzonderheden? Welke rechten heb je als er achteraf iets niet in orde is? Allemaal facetten die jij met je aankoopmakelaar bespreekt en waarbij jou zekerheid wordt geboden.

Stege Makelaardij kan je op vakkundige wijze begeleiden bij het aankoopproces. Samen gaan we zoeken, vinden, bezichtigen, onderzoeken, analyseren en onderhandelen. Jij bekijkt het aanbod om te ontdekken of het bij je past. Wij onderzoeken het aanbod en geven een nuchter advies. Bij aankoop word je ook begeleidt bij het controleren van het koopcontract, de oplevering van de woning en bij de notariële eigendomsoverdracht. Dat levert veel zekerheid en gemak op! Bovendien kunnen we met een slimme strategie ook geld voor je besparen!

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen?

Laat ons je bellen!