Bert-Jan Stege

gecertificeerd woningmakelaar & registermakelaar-taxateur o.z.

Hallo! Ik ben Bert-Jan Stege, een ervaren NVM-makelaar met brede werkervaring en vakkennis sinds 1996. In ben als register-taxateur gecertificeerd via het NRVT en als makelaar gecertificeerd via VastgoedCert. Samen met met mijn vrouw, twee kinderen en een hond wonen we met veel plezier in het gezellige Zuidwolde, hier is het leven aangenaam! Buiten mijn werk als makelaar, kun je me vinden op de racefiets, skeelers of schaatsen, ook tennis is een van mijn favoriete bezigheden. Als vrijwilliger zet ik mij al 10 jaar in als bestuurslid bij Zakenclub Plein-Zuid en sinds 2022 als voorzitter voor de Buurt- en Speeltuinvereniging Middelveen. Het vinden van de perfecte match tussen huis en zoeker is altijd iets wat mij veel elke dag weer veel plezier geeft. Samen gaan we op zoek naar jouw ideale thuis, waar comfort en harmonie samenkomen!

Laat ons je bellen!

Margriet Kuiper

assistent makelaar

Ik ben Magriet Kuiper en een actieve en vrolijke assistent-makelaar, sinds 2016 werk ik bij Stege Makelaardij. Met trots draag ik de titel ARMT (assistent register makelaar taxateur), behaald na een succesvolle Vastgoedintroductie cursus en een uitgebreide opleiding tot assistent-makelaar. Mijn expertise strekt zich uit over alle facetten van ons vak. Naast mijn rol als commercieel administratief medewerkster op kantoor, verzorg ik regelmatig bezichtigingen van woningen. Met mijn creativiteit zorg ik ook voor leuke en interessante bijdragen op de social media. Met enthousiasme en gedegen kennis sta ik paraat om jou te assisteren bij het vinden van jouw ideale thuis. Samen maken we de weg naar jouw droomhuis aangenaam en succesvol!

Henny van Goor

commercieel administratief medewerkster

Dag! Ik ben Henny van Goor, en sinds september 2022 werkzaam als commercieel administratief medewerkster bij Stege Makelaardij. Daarvoor heb ik praktijkervaring opgedaan bij twee gerenommeerde NVM-makelaarskantoren in de regio. Inmiddels heb ik ook de Vastgoedintroductiecursus doorlopen, om meer theoretische kennis over ons boeiende vak te hebben. Meestal ben ik op kantoor te vinden op woensdag en vrijdag. Samen met Margriet en Bert-Jan hebben we een leuk en informeel team waar we met veel plezier onze opdrachtgevers zo goed mogelijk helpen!