Wij gaan graag voor je op zoek!

Op zoek naar je ideale woning, maar nog niet helemaal zeker over het type huis of de perfecte locatie? Geen zorgen, bij Stege Makelaardij staan we klaar om je volledig te ondersteunen bij het in kaart brengen van jouw woonwensen en financiële mogelijkheden. Dat betekent helderheid en een duidelijke koers voor het zoekproces. Laat ons je begeleiden naar de aanschaf van jouw droomhuis!

Als je al een duidelijk beeld hebt van je woonvoorkeuren, is onze Gratis Opdracht de ideale oplossing. Vul eenvoudigweg je wensen in en ontvang het bijpassende woningaanbod rechtstreeks in je mailbox, helemaal kosteloos en zonder verplichtingen! Niet alleen presenteren we ons eigen aanbod, maar we zorgen er ook voor dat je toegang hebt tot huizen van andere makelaars en zelfs woningen die in “stille verkoop” zijn. Dat is pas gemak! Heb je een prachtig huis op het oog? Laat het ons weten, en wij regelen de bezichtiging voor je. Bovendien staan we je bij tijdens het bezichtigen, onderhandelen en aankopen van je nieuwe thuis.

Bij Stege Makelaardij maken we het niet alleen makkelijk, we maken het ook persoonlijk. Laat ons je helpen om de deur naar jouw droomhuis te openen!

Persoonsgegevens

Adresgegevens

Contactgegevens

Locatie

Financieel

Kopen en/of huren
Koopprijs van €
Koopprijs tot €

Woningkenmerken

Soort object*
Soort bouwvorm
Perceeloppervlakte
Woonoppervlakte
Aantal kamers
Aantal slaapkamers
Door een vinkje te plaatsen ga je ermee akkoord dat wij jouw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vind je in ons privacy statement
Toelichting
Stel je vraag
Welkom bij Stege Makelaardij, waar kunnen wij jou mee helpen?