Turflaan 0 Ong

Turflaan 0 ong

€ 339.000,- k.k

Omschrijving

UNIEKE BOUWKAVEL VAN 1250 m² AAN DE ZUIDELIJKE RAND VAN DE BEBOUWDE KOM VAN ZUIDWOLDE!

Droomt u van het helemaal zelf (laten) bouwen van uw eigen woning met bijgebouw op een prachtige locatie aan de rand van Zuidwolde? Dan bieden wij u een buitenkans aan! Aan de zuidelijke (bos)rand van Zuidwolde, aan de rand van het mooie plan Middelveen fase III en dichtbij alle voorzieningen die Zuidwolde biedt, ligt aan de Turflaan deze bijzondere BOUWKAVEL met de ruime afmeting van maar liefst 1.250 m². Deze kavel van ruim 30m breed en ruim 41m diep is bestemd voor de bouw van één (energieneutrale) VRIJSTAANDE WONING met indien gewenst levensloopgeschikte voorzieningen, BIJGEBOUW en royale TUIN. Hierin bent u volledig vrij in het kiezen van uw eigen architect en aannemer!

De Turflaan is een mooie bomenrijke laan met vrijstaande luxe woningen en een moderne tandartspraktijk langs dit deel van de laan. De Turflaan sluit rechtstreeks aan op de Ommerweg is daarmee een vlotte verbinding naar het centrum en naar de doorgaande weg vanuit- en naar Zuidwolde. Met de bosrand als achtertuin en een moderne kindvriendelijke woonwijk aan de voorzijde biedt deze kavel rust, ruimte en privacy, terwijl op een steenworp afstand een uitgebreid winkelaanbod, het zwembad, de huisartsenpraktijk met apotheek, basisonderwijs, alle sportaccommodaties (voetbal, tennis, padel, korfbal) en het spiksplinternieuwe Wolderhuus voor handen is. De bereikbaarheid is heel goed, vanaf de Turflaan ben je binnen 1km van alle centrumvoorzieningen en uitvalswegen zoals de N48 met aansluitingen naar de A28 en A37.

Bestemming:
Van toepassing is het bestemmingsplan 'Zuidwolde, deelplan hoek Ommerweg/Turflaan', onherroepelijk vastgesteld op 2021-11-25. Hierin is een ruim bouwvlak aangeduid en een tuinbestemming aan de voorzijde. Bij de bestaande woning aan de oostzijde is de bestemming op het terrein voor deze woning ook een 'tuinbestemming' zodat hier een ruime en vrije zichtlijn richting de Ommerweg is. Het bouwvlak is ongeveer 220/225 m² groot waarbinnen een vrijstaand woonhuis mag worden gebouwd. De aangegeven bouwhoogte is max. 9 meter, de goothoogte 4 meter en de dakhelling moet tussen 30-60 graden zijn.
Via de gemeente De Wolden of www.omgevingsloket.nl kunt u het perceel opzoeken en de geldende bestemmingsplan met bijbehorende regelgeving vinden. Natuurlijk kunnen wij u hierbij ook helpen, u bent van harte welkom op kantoor en u kunt natuurlijk ook contact opnemen met de gemeente De Wolden.

Er is een lijst met 'aan huis gebonden beroepen' via de gemeente verkrijgbaar, er zijn mogelijkheden om aan huis te werken!

De koopsom is exclusief:
- overdrachtskosten (10,4% overdrachtsbelasting, notariskosten, kadastraal recht enz)
- eventuele financieringskosten (afsluitkosten hypotheek, taxatiekosten, kosten hypotheek akte)
- aanvraag van de omgevings(bouw)vergunning bij de gemeente De Wolden
- bouwrijp maken van de kavel
- stichtingskosten van de woning, tuin en bijgebouw
- aanleg- en aansluitkosten nuts-voorzieningen (riolering, elektriciteit, water, internet/tv enz)
- legeskosten

Aanvullende informatie:
- de verkoper/eigenaar heeft een bouwtekening die aan de gemeente is voorgelegd ter toetsing, maar dit is geen formele aanvraag voor een omgevingsvergunning
- een splitsing van het perceel en/of het wijzigen van de bestemming t.b.v. de bouw van meerdere woningen is niet toegestaan
- de gunning is voorbehouden aan de verkoper
- in 2020 is een verkennend bodemonderzoek uitgevoerd door EcoReest
Lees volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs

€ 339.000,- k.k

Aangeboden sinds

02-02-2024

Status

Verkocht

Aanvaarding

In overleg

Bouw

Soort bouw

Niet van toepassing

Oppervlakten en inhoud

Perceel

1250 m²

Kadastrale gegevens

Oppervlakte

1250

Buitenruimte

Ligging

  • aan bosrand
  • aan rustige weg
  • in woonwijk
  • beschutte ligging
  • in bosrijke omgeving

Tuin

  • geen tuin

Garage

Soort garage

  • geen garage

Toon alle kenmerken
Nieuwsgierig geworden naar deze woning?
Stel je vraag
Welkom bij Stege Makelaardij, waar kunnen wij jou mee helpen?